Skip links

Reklamfoto
FOTOGRAFI | DRÖNARE | STUDIO

Tjänster
Reklamfoto

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom reklamfoto och kan tillhandahålla lösningar som passar just dig

Fotografi

Fotografi är det perfekta sättet att bevara de värdefulla stunderna eller för att dokumentera viktiga företagshändelser

Drönare

Fånga fantastiska vyer och ögonblick från ovan. Med drönare kan vi nu utforska och dokumentera platser på ett helt nytt sätt.

Studio

Ta del av vår studio där vi fotograferar allt från produktbilder till porträttbilder. Studion finns även tillgänglig att hyra.

Intresserad? Kontakta oss så hjälper vi dig.

1. Fotografi

Fotografering

Vi har lång erfarenhet av fotografering och skapar bilder efter kundens önskemål. Efter år av reklamfotografering av stora event för företag som Collector, Balder och Karriärföretagen så vet vi vad som krävs. Oavsett om det gäller ett större event eller en enklare fotografering.

Framförallt fotograferar vi för företag där vi hjälper till att ta fram bilder för sociala medier, betald annonsering och dylikt. Dessutom finns vi alltid tillgängliga i planeringen för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt.

Givetvis hjälper vi även privatpersoner. Bland annat fotograferar vi många bröllop och andra större privata event.

2. Drönare

Drönare

Drönarfotografi ger oss tillgång till platser som tidigare var otillgängliga eller svåra att nå. Genom att flyga drönaren kan vi komma närmare naturen och fånga storslagna vyer över stora folksamlingar och spektakulära scener, som konserter, sportevenemang och festivaler.

Givetvis innehar alla våra fotografer drönarlicens samt vet vilka lagar och regler som gäller kring drönaranvändning.

3. Studio

Studiofotografi

I vår studio har vi allt vi behöver för att fånga de mest fantastiska bilderna inom reklamfoto - från olika ljusutrustningar och bakgrunder till professionella kameror och objektiv. Vi har också en samling av olika rekvisita för att skapa unika och personliga bilder som passar just dig.

Oavsett om du behöver professionella porträtt, familjefoton, produktfotografi eller något annat, så kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

FAQ

Absolut! Vi erbjuder olika fotoprodukter som fotoböcker, förstoringar och canvasutskrifter. Du kan välja att beställa dessa produkter tillägg till fotograferingspaketet.

Om du har några andra frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att fånga dina minnesvärda ögonblick och skapa fantastiska bilder tillsammans!

Absolut! Vi är flexibla och kan komma till ditt företagslokaler för att genomföra fotograferingen. Detta gör det bekvämt för dig och säkerställer att vi fångar den unika atmosfären och stilen hos ditt företag.

För att kunna dela, ladda upp, sprida eller sälja bilder, video eller annat material som på något sätt avbildar Sveriges landområden från luften krävs ett spridningstillstånd. Det är Lantmäteriet som utfärdar detta tillstånd.

Om du som kund behöver hjälp med spridningstillstånd så löser vi detta åt dig vid förfrågan!

Vi strävar efter att leverera dina färdiga bilder så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vanligtvis tar det några dagar att redigera och behandla Vid förfrågan så kan vi givetvis leverera bilderna snabbarebilderna innan vi skickar dem till dig via den angivna leveransmetoden.'

Vid förfrågan så kan vi givetvis leverera bilderna snabbare. Vid speciella tillfällen, exempelvis vid vissa event, levererar vi redan samma dag.

Vi har en lång och bred erfarenhet inom fotografering i olika branscher. Med oss så får ni garanterat en kvalitativ produkt till en kort leveranstid och schyssta priser. Vi vill skapa ett mervärde för kunden gentemot andra fotografer då vi tror att detta är något som gynnar oss i längden.

This website uses cookies to improve your web experience.