Skip links

Hemsida
WEBBUTVECKLING | SUPPORT | HOSTING

Tjänster
Hemsida

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom hemsidesegmentet och kan tillhandahålla lösningar som passar just dig

Webbutveckling

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar oavsett om det handlar om att skapa en enkel webbplats, en e-handelsplattform eller en komplex webbapplikation

Support 24/7

Support i högsta klass till er hemsida så ni aldrig behöver oroa er för underhåll, uppdateringar eller säkerhet. Vår support finns tillgänglig fför våra kunder 24/7

Hosting

Hos oss ligger er hemsida på vår egna server som vi underhåller regelbundet vilket ger er möjlighet att anpassa och optimera er webbplats efter behov

Intresserad? Kontakta oss så hjälper vi dig.

1. Webbutveckling

Webbutveckling

Med lång erfarenhet och hänsyn till era önskemål, skapar vi er drömhemsida. Vi förstår vikten av att er webbplats inte bara ska vara vacker och användarvänlig, utan också vara effektiv när det gäller att locka potentiella kunder och driva försäljning.

Vi förstår även att en webbplats inte är en statisk enhet och att era behov kan förändras över tid. Därför utvecklar vi webbplatser med framtidssäkerhet i åtanke. Vårt skalbara approach gör det enkelt att vidareutveckla och utöka funktionaliteten i framtiden utan att behöva bygga om hela webbplatsen från grunden.

Utöver detta har våra hemsidor givetvis responsiv design vilket gör att våra hemsidor ser fantastiska ut även på mobiler och surfplattor.

2. Support

Support 24/7

Vi erbjuder support i högsta klass till er hemsida för att ni aldrig ska behöva oroa er för underhåll, uppdateringar eller säkerhet. Vår dedikerade support finns tillgänglig för våra kunder dygnet runt, 24/7.

Med vår support kan ni vara trygga med att er hemsida alltid är i goda händer. Vi tar hand om alla tekniska aspekter för att se till att er webbplats fungerar smidigt och säkert. Om ni stöter på några problem eller har några frågor, finns vi här för att hjälpa er, oavsett om det är mitt i natten, under helgen eller på en helgdag.

3. Hosting

Hosting

Vår dedikerade server ger er också högsta möjliga säkerhet för er webbplats. Vi övervakar servern noggrant och ser till att alla nödvändiga säkerhetsåtgärder är på plats för att skydda er data och era besökare. Ni kan känna er trygga med att er hemsida är i säkra händer och att den alltid är tillgänglig för era användare.

Låt oss ta hand om serverhanteringen, så kan ni fokusera på att skapa en fantastisk användarupplevelse och få er webbplats att växa och blomstra online. Välkomna till en hostingtjänst som förstår era behov och strävar efter att överträffa era förväntningar varje dag.

FAQ

Tiden för att färdigställa en hemsida beror på projektets omfattning och era specifika önskemål. En hemsida kan ta allt från 1 vecka till 6 månader att färdigställa. Vi kommer att ge er en tidsuppskattning baserat på era krav.

Vi implementerar säkerhetsåtgärder som brandvägg, SSL-certifikat och regelbundna säkerhetsuppdateringar för att skydda er hemsida mot potentiella hot.

Ja, vi kan hjälpa er att registrera ett domännamn och tillhandahålla pålitligt webbhotell för er hemsida.

Ja, vi kan hjälpa er med en smidig överföring av er befintliga hemsida till vår plattform, så att ni kan dra nytta av våra tjänster och funktioner.

Vi erbjuder ett oändligt antal designalternativ för att passa era preferenser och varumärke. Vår webbutvecklare arbetar tillsammans med er för att skapa en unik och anpassad design som representerar er verksamhet på bästa sätt. I slutändan är det enbart er fantasi som sätter gränserna!

This website uses cookies to improve your web experience.