Skip links

Annonsering
Sociala Medier
ANNONSER | GOOGLE | META.

Tjänster
Annonsering Sociala Medier

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom betald annonsering och kan tillhandahålla lösningar som passar just dig

Annonser

Vi skapar skräddarsydda annonser från grunden som är anpassade för just er verksamhet och ert kundsegment.

Google

Genom Google ads så kan ni öka er försäljning och nå ut till specifika kundgrupper på Googles olika plattformar.

Meta

Facebook och Instagram är två populära plattformar för ökad exponering samt för att generera nya leads.

Intresserad? Kontakta oss så hjälper vi dig.

1. Annonsering Sociala Medier

Annonser

Med vår expertis inom olika områden har vi möjlighet att producera material som sticker ut och engagerar på Google, Facebook och Instagram. Vi tar hänsyn till de olika format som krävs för bild, video och grafisk design, och vi vet hur viktigt det är att anpassa materialet efter varje specifik plattforms krav och möjligheter.

För att säkerställa att vi når våra målgrupper på ett framgångsrikt sätt genomför vi A/B testning av vårt innehåll. Genom att testa olika varianter kan vi ständigt förbättra och optimera vårt material för att möta våra kunders behov och önskemål inom annonsering på sociala medier.

2. Google Annonsering

Google Ads

Inom Google Ads finns det olika typer av annonsering för att passa olika mål och målgrupper. Textannonser, bildannonser, och videoannonser är några av de vanligaste formaten.

Genom datamätning via GA4 får företag insikt om hur deras annonser presterar. Vi kan analysera klickfrekvenser, visningsfrekvenser och konverteringar för att förstå vilka annonser och sökord som fungerar bäst.Vi kan definiera specifika målgrupper baserat på faktorer som geografi, ålder, intressen och beteenden. Genom att rikta in annonserna mot relevanta målgrupper ökar chansen att budskapet når rätt människor och där med en högre konverteringsgrad.

3. Meta Annonsering

Meta

Genom att utnyttja både Facebook och Instagram som annonseringsplattformar kan ditt företag maximera sin räckvidd och nå en bredare publik med engagerande och relevanta annonser.

Digital annonsering via Metas plattformar är ett oerhört kraftfullt verktyg i jämförelse med traditionell media på grund av att vi har en helt annan kontroll över annonserna.

Här kan vi mäta all data relaterat till din annons genom en så kallad pixel. På så sätt går det att skapa specifika målgrupper, exempelvis besökare till din hemsida, för att sedan annonsera till dessa människor igen.

FAQ

För Google Ads: Google Ads erbjuder omfattande mätningsverktyg för att utvärdera annonsernas prestanda. Genom att använda Google Analytics kan man spåra trafik, konverteringar och beteenden på webbplatsen. Dessutom ger Google Ads egna rapporter om klickfrekvenser, konverteringsfrekvenser och andra relevanta metriker.

För Instagram och Facebook: Båda plattformarna har sina egna inbyggda mätverktyg. Med Instagram Insights och Facebook Ads Manager kan man övervaka engagemang, visningar, klick och konverteringar för sina annonser. Dessutom kan man spåra webbplatskonverteringar med Facebook-pixeln.

Genom att noga övervaka de mätdata som samlas in kan man få insikt i annonseringens effektivitet. För att bedöma resultatet är det viktigt att sätta tydliga mål och mäta dem med relevanta KPI:er. Exempelvis kan man se om antalet klick, konverteringar eller försäljningar har ökat efter att annonserna publicerades. Jämför också kostnad per konvertering eller klick med budgeten för att bedöma lönsamheten.

På både Instagram och Facebook kan man definiera målgrupper baserat på olika kriterier såsom demografi, intressen, beteenden och geografisk plats. Genom att använda avancerade målgruppsfunktioner kan man nå mer relevanta personer och maximera annonsernas effektivitet. Detta gör det möjligt att nå ut till specifika segment av målgruppen som är mer benägna att vara intresserade av dina produkter eller tjänster

Google Ads: På Google Ads finns olika annonstyper, inklusive sökannonser (textbaserade annonser som visas i sökresultatet), displayannonser (grafiska annonser som visas på webbplatser i Googles nätverk) och videoannonser (annonser som visas på YouTube och i Googles video-nätverk).

Instagram och Facebook: Både Instagram och Facebook erbjuder bildannonser, videoannonser, bildkaruseller och annonsutbyten. Dessa annonser kan placeras i användarnas flöden, i Stories och på sidor.

Genom att annonsera på flera plattformar kan man nå en bredare publik och öka räckvidden av sina annonser. Olika plattformar når olika målgrupper, och genom att använda flera kanaler kan man diversifiera sin marknadsföringsstrategi och förbättra chanserna att nå relevanta kunder. Dessutom ger detta möjlighet att utvärdera och jämföra annonsernas prestanda på olika plattformar för att optimera kampanjerna.

This website uses cookies to improve your web experience.