Skip links

Bröllop Göteborg

Se vår senaste bröllopsvideo

Vi är en reklambyrå i Göteborg som brinner lite extra för bröllopsfotografering. Det är något alldeles speciellt med bröllop och därför vill vi hjälpa dig att föreviga din bröllopsdag. Vi fotograferar och filmar bröllop över hela södra Sverige oavsett årstid eller väder. Med lång erfarenhet inom mediebranschen och bröllopsfotografering så kan vi garantera ett resultat som ni kommer titta tillbaka på med glädje!

Tjänster inom Bröllop

Vi erbjuder en rad tjänster inom bröllop och har en lång erfarenhet av bröllop. Där med kan vi bistå med allt från foto och film till fysiska inbjudningskort och fotokollage.

BRÖLLOPSFILM

Vi specialiserar oss på att skapa minnesvärda och fantastiska bröllopsfilmer med en imponerande upplösning på upp till 8k. Oavsett om ni önskar en romantisk och drömlik film, eller en mer livlig och festlig ton, så anpassar vi oss efter era önskemål och skapar en bröllopsfilm som speglar er vision och stil.

BRÖLLOPSFOTO

Vi fångar de mest betydelsefulla ögonblicken på er speciella dag genom minnesvärda bilder. Från förberedelser till bröllopskyssen och festligheter så finns vi där för att skapa tidlösa minnen. Låt oss skapa bilder som inte bara visar hur dagen såg ut, utan som också fångar känslan och låter dig uppleva din bröllopsdag om och om igen.

TRYCKSAKER BRÖLLOP

Oavsett om ni vill ha eleganta inbjudningar som sätter tonen för er bröllopsceremoni, program som guidar era gäster, eller tackkort , så är vi här för att förverkliga era visioner. Vårt mål är att leverera produkter som ni är stolta över att dela med er av till era gäster och som kommer att bli en del av era minnen för livet.

Oliver & Josefine

Björkö - Göteborg

Priser och Upplägg

Heldag, halvtid eller endast porträtt och vigsel? Samtliga erbjudanden inkluderar en rådgivande träff där vi möts och blir bekanta, går igenom och organiserar dagen. Vi går även igenom vilken stil ni vill ha på bilderna och hur vi tillsammans uppnår ett så bra resultat som möjligt.

Efter bröllopet väljer vi ut de allra bästa bilderna och redigerar i några olika stilar som vi tror passar era önskemål. Ni har då möjlighet att välja det alternativet ni tycker passar bäst och sedan påbörjar vi efterarbetet.

Fotografier och film levereras i högupplöst digitalt format via dropbox. Här kan ni sedan ladda ner det färdiga resultatet och finns alltid tillgängligt för er om ni av någon anledning skulle förlora bilderna eller filmen.

17 000 kr
MINIPAKET

MINIPAKET

Personliga porträtt, vigsel och oförglömliga stunder av jubel, gäster och riskastning.25 000 kr
STANDARDPAKET

STANDARDPAKET

Från förberedelsernas spännande ögonblick till den första mötet-blicken, porträttsessionen , vigsel, riskastningens , det livliga minglet fyllt av glada skratt, ömma familje- och gruppbilder, och de vackert dukade festlokalens atmosfär.

29 000 kr
HELDAGSPAKET

HELDAGSPAKET

Från förberedelsernas spännande ögonblick till den första mötet-blicken, porträttsessionen , vigsel, riskastningens , det livliga minglet fyllt av glada skratt, ömma familje- och gruppbilder, och de vackert dukade festlokalens atmosfär. Ingår även magiska golden hour-porträtt i solnedgången och härliga bilder på festligheterna enda in till midnatt.

35 000 kr

FILMPAKET

Vi kommer att närvara under hela er bröllopsdag, noggrant dokumentera varje viktig stund, från förberedelserna till den magiska "golden hour" solnedgången, middagen och festligheterna.Alla priser är inklusive moms.

Önskas både foto & film? Kontakta oss för paketpris!

This website uses cookies to improve your web experience.