Skip links

Marknadsföringskonsult
TJÄNSTER OCH TID | AVTAL |UPPFÖLJNING

Vad innebär tjänsten marknadsföringskonsult

Marknadsföringskonsultation är det nya sättet att bedriva marknadsföring på för både små och stora företag. Välj ett antal tjänster som ditt företag är i behov av eller en fullskalig helhetslösning. Oavsett behov så har vi en prisvärd och effektiv lösning för dig!

Vill du veta mer? Klicka på videon för att lyssna på vår projektledare Fredric eller scrolla vidare för att läsa mer.

Fördelarna med
marknadsföringskonsult

Vi erbjuder upp till 7 olika tjänster till skillnad från en vanlig anställd som enbart har expertis inom ett eller några områden. Anledningen till att vi kan erbjuda allt ifrån en tjänst till en helhetslösning inom marknadsföring är tack vare vårt stora team.
Vi har lång och bred erfarenhet inom marknadskonsultation i olika branscher. Därför vet vi vad som krävs för att åstadkomma en lyckad marknadsföring, oavsett bransch eller företag. vi skickar gärna över kontaktuppgifter till någon av våra referenser vid förfrågan. Se gärna ett av våra kundcase här.
Att skapa innehåll till sociala medier, skapa 7 olika tjänster och skapa 7 olika tjänster etc. är vanligtvis väldigt dyrt. Med vår marknadsföringskonsulttjänst minimerar ni kostnaderna då vi jobbar nära dig som kund och effektivt kan ta fram nytt material.Dessutom är all utrustning väldigt dyr och kräver en stor satsning. Vi äger redan all nödvändig utrustning som kameror, objektiv, drönare, studio med mera vilket minimerar risken för dig som kund.

Att anställa någon är inte lätt samtidigt som en anställd är skyddad av olika lagar och regler. Detta gör ofta att det blir svårt att göra sig av med en anställd samt att de ofta har en längre uppsägningstid. Hos oss kan du få ett flexibelt avtal som gör att du har bättre kontroll. Dessutom erbjuder vi även en testperiod om det är så att du vill prova på våra tjänster.

Tjänster
Marknadsföringskonsult

Vi erbjuder en rad olika alternativ inom marknadsföringskonsultation och kan tillhandahålla lösningar som passar just dig

Tjänster och tid

Välj dem tjänster som ditt företag söker. Tillsammans kommer vi fram till en tidsram som passar för ditt företag

Avtal

Tillsammans kommer vi överens om de detaljer som ska gälla i avtalet så att allting sker enligt överenskommelse.

Uppföljning

Vi följer upp vårt arbete med mätbar data, analys och rekommendationer för att ständigt förbättra er marknadsföring.

Intresserad? Kontakta oss så hjälper vi dig.

1. Fotografi

Tjänster och Tid

Vad behöver ni för tjänster till er verksamhet? Kanske behöver ni öka er exponering och försäljning? Då kan ett paket med reklamfoto & reklamfilm samt betald annonsering vara passande för dig. Välj bland våra 7 olika tjänster och skräddarsy din egen lösning.

Välj den tidsram som krävs för er verksamhet. Olika företag har olika behov och vi vill kunna anpassa ossefter er. Därför får ni sätta er egen tidsram så att vi hittar en så effektiv och prisvärd lösning som möjligt.

2. Avtal

Avtal

Tillsammans kommer vi överens om alla detaljer som ska ingå i avtalet för att säkerställa att allt genomförs enligt våra överenskommelser. Vi strävar efter att skapa en tydlig och ömsesidig förståelse för alla villkor och krav för att säkerställa ett framgångsrik samarbete.

Vi tar även fram en marknadsföringsplan och detaljer på hur arbetet ska genomföras. Det är viktigt att skapa en tydlig struktur för att uppnå en så hög effektivitet som möjligt.

2. Studio

Uppföljning

Vi följer upp vårt arbete med mätbar data, analys och rekommendationer för att kontinuerligt förbättra er marknadsföring. Vi lägger stor vikt vid kundkommunikation och strävar efter att ha en öppen och transparent dialog med er. Genom att vara lyhörda för era behov och önskemål kan vi skapa en skräddarsydd marknadsföringsstrategi som passar just er verksamhet.

Genom att använda mätbar data och analysera era framsteg på olika plattformar kan vi förstå vad som fungerar bäst för er målgrupp. Denna insikt hjälper oss att göra informerade beslut och anpassa strategin för att maximera effektiviteten i era marknadsföringsinsatser.

FAQ

Vi erbjuder 7 olika tjänster inom marknadsföringskonsultation. Här ingår reklamfoto, reklamfilm, annonsering sociala medier, grafisk design, 3D animation, SEO optimering och olika tjänster relaterade till hemsida.

Absolut! Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds individuella behov och mål. Oavsett om du är en liten startup eller ett etablerat företag, kan vi utforma en marknadsföringsplan som passar din verksamhet.

Vi har erfarenhet av att arbeta med olika branscher och sektorer. Dessa inkluderar fastigheter, bygg, möbler, finans, solpaneler med mera. Vår breda erfarenhet gör att vi kan anpassa våra tjänster till olika typer av verksamheter.

Att anlita en extern marknadsföringskonsult ger dig tillgång till expertis och erfarenhet utan att behöva anställa en heltidsanställd. Det sparar tid, resurser och ger dig möjlighet att dra nytta av de senaste marknadsföringstrenderna och verktygen.

Kontakta oss via telefon eller e-post för att boka ett möte. Vi kommer att diskutera dina behov och mål för marknadsföringen och ge dig en skräddarsydd plan för att hjälpa dig att nå framgång.

This website uses cookies to improve your web experience.